SLIKE ZA BOLJE RASPOLOŽENJE

FOTO: IZAZOV KOJI ĆE VAM POPRAVITI DAN Zoološki vrtovi i korisnici društvenih mreža natjecali se tko će objaviti slađu fotku životinje, evo rezultata

 Twitter

Internetski izazovi funkcioniraju tako da jedna osoba na društvenim mrežama objavi određeni hashtag uz svoju fotografiju ili mudroliju, a onda se priključe ostali, s istom tematikom, ali pokušavaju to napraviti još bolje.

Posljednji, i vjerojatno najslađi, u nizu izazova na Twitteru nosi hashtag #CuteAnimalTweetOff, a korisnici se natječu tko će objaviti sliku slađe životinje. Ovo je svakako izazov koji će vam popraviti dan!

Sve je počelo prije nekoliko dana kad je jedna Amerikanka izazvala akvarij države Virginije da objavi fotografiju jedne od svojih životinjica kako bi konkurirala fotografiji bebe foke koju je objavio zoološki vrt u Washingtonu. Akvarij je prihvatio izazov i objavio fotografiju preslatke vidre.

Nakon toga su se uključile i druge institucije i privatni korisnici s fotografijama svojih životinja i sad je Twitter preplavljen fotografijama od kojih se ne zna koja je slađa.

Donosimo vam maleni izbor iz niza objava...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:50