ČUPAVO I SLATKO

FOTO: JE LI OVO MAČKA ILI PAS? Fotografijom ljubimca potpuno zbunio korisnike interneta: 'Što god da je, ja to želim'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.11.2016. u 15:49

Screenshot / Twitter

Svi obožavaju optičke iluzije, no ova je ponešto drugačija od uobičajenih. Korisnici društvenih mreža ostali su jako zbunjeni kad je netko na Twitteru objavio fotografiju ovog čuda koje vidite i napisao:

Ona: ‘Imaš li ti mačku ili psa?’

Ja: ‘Ne znam.’

Fotografija zagonetnog bića podijeljena je više od 12.000 puta dok usput svi pokušavaju odgonetnuti u koju životinju zapravo gledaju.

‘Što je ovo’, ‘Što god da je, ja to želim’ i ‘Uši su jedva vidljive, ali ga oči odaju. Zbog oblika zjenica ne može biti ništa drugo osim mačke’, samo su neki od komentara.

Što vi mislite? O kojoj se životinji radi?

 

Na koncu je ipak osoba koja stoji iza objave na Twitteru otkrila da se radi o mački. I to ne bilo kakvoj mački, već o poznatom mužjaku koji na Instagramu ima više od 162.000 obožavatelja!

Na stranici je opisan kao ‘mladi perzijski mužjak s hipertrihozom. Dlakav sam, nisam strašan!’ Njegovo je ime Atchoum i redovno uveseljava fanove svojim nepodopštinama ili jednostavno - izgledom.

O Atchoumu se već pisalo u medijima, glumio je u reklamnim kampanjama i čak su ga zvali kao gosta u TV emisije.  Ima i vlastitu stranicu gdje osim osnovnog opisa piše: ‘Neki ljudi kažu da zbog divlje dlake i jarko žutih očiju nalikujem na psa, na sovu, na ludog znanstvenika, na Gremlina, Lorax ili Grincha, ali ja sam sretan što sam ja ja. Volim svoj život i volim svoje svakodnevne avanture dijeliti s vama!’

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo