'SVE ŠTO VIDIM JE MOĆNA ŽENA'

PETOGODIŠNJAKINJA IZ NIGERIJE PROGLAŠENA NAJLJEPŠOM NA SVIJETU Fotografije djevojčice objavljene na Instagramu prikupile više desetaka tisuća lajkova

the_j3_sisters / INSTAGRAM

Jare, Jomi i Joba Ijalana

 

Petogodišnja Jare Ijalana iz Nigerije proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu nakon što je tri njezine fotografije na Instagramu prošlog tjedna objavila fotografkinja Bisola Mofeoluwa Bamuyiwa, piše Daily Mail.

Bamuyiwa je objavila tri portreta Ijalane na kojima se osobito ističu njezine oči, kosa i boja njezine kože. "Sve što vidim je moćna žena", napisala je fotografkinja uz jednu od fotografija, referirajući se na stihove nigerijskog glazbenika Lamboginnyja.

 

 

 

"Da, ona je čovjek! Ali ona je i anđeo! Želim portretirati spoj njezinog djetinjstva i odrasle dobi kako bi oboje ostalo besmrtno. Portretirati je kao odraslu osobu bio je moj trik za kojim sam posegnula kako bi stvorila bezvremensku fotografija. Jare, kad napuniš 21 godinu sjeti se da poziraš opet na isti način!", napisala je Bamuyiwa.

Fotografije su do danas zajedno prikupile 25 tisuća likeova, a korisnici su u komentarima komplimentima obasuli i Ijalanu i Bamuyiwu. "Mogla sam je nasmijavati, međutim odlučila sam da je fotografiram prirodno i da pustim njezine oči da pričaju priču", napisala je fotografkinja.

O Ijalani se malo zna, međutim Bamuyiwa je otkrila da nije profesionalni model. Jare i njezine dvije sestre Jomi (7) i Joba (10) imaju svoj Instagram profil pod korisničkim imenom The J3 Sisters.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo