DIVNA VIJEST

PREDIVNA LJUBAVNA PRIČA IZ HRVATSKE PUSTINJE Deva Đurđica dobit će nezaboravan poklon za Božić. Iz Njemačke stiže Romeo, njezina ljubav iz mladosti!

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 08.12.2017. u 21:35

 • Boris Kovacev / CROPIX

   

  Predivna vijest u ovo božićno vrijeme stiže nam iz Hrvatske Sahare u Đurđevcu! Već svima poznati i omiljeni stanovnici Sahare deve Dina, Tomica i Đurđica dobivaju novog člana, no ne bilo koga, piše epodravina.hr.

  Riječ je o Romeu, Đurđičinoj ljubavi iz mladosti. Njih su dvoje zajedno odrasli u Njemačkoj i bili su nerazdvojni od malih nogu. Sudbina ih je razdvojila kad je Đurđica potegnula put Đurđevca i od tada neutješno pate jedno za drugim.

  Iz Njemačke su zvali u gradsku upravu s viješću da Romeo više ne može živjeti bez svoje Đurđe. Gradska se vlast smekšala te odlučila Đurđici prirediti nezaboravan Božić i dovesti joj njenog jednog i jedinog Romea!

  Četvrta deva stiže u ponedjeljak, a njen će dolazak i ponovni susret starih ljubavi, definitivno biti prava, nezaboravna i neponovljiva romantična božićna bajka u Hrvatskoj Sahari, piše epodravina.hr.

  Boris Kovacev / CROPIX
   

  Boris Kovacev / CROPIX
   

  Ovo će pojačanje zasigurno doprinijeti još većoj atraktivnosti i popularnosti ove turističke destinacije, jedine hrvatske pustinje, koja je počela s radom na inicijativu bivšeg đurđevačkog gradonačelnika Željka Lackovića.

  No, tu nije kraj ovoj predivnoj priči. Naime, uskoro možemo očekivati i potomke, odnosno male deve, koje će biti plod ljubavi najpopularnijeg đurđevačkog para. Bit će ovo zaista poseban advent u Đurđevcu.

  Izdvajamo