PREKRASNO IZNENAĐENJE

SNIMKA KOJA ĆE VAS DIRNUTI DO SUZA Unuk otpjevao baki za 98. rođendan njezinu najdražu pjesmu: 'Provodite više vremena s ljudima koje volite'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 10.08.2017. u 08:11

 • Screenshot

   

  Dirljivi video koji se pojavio na internetu, a prikazuje muškarca iz SAD-a koji svojoj staroj baki za 98. rođendan pjeva njezinu omiljenu pjesmu, razgalio je srca mnogih.

  Ash Ruiz iz Palm Beacha video je snimio 27. srpnja i pojasnio što ga je na to potaknulo:

  - Najljepša sjećanja koja me vežu uz baku vezana su uz pjesmu, uvijek je pjevala i njezin glas bio je snažan, baršunast i prelijep. Kad sam imao samo osam godina naučila me pjevati pjesmu Nat King Colea 'Unforgettable' jer je to bila njezina omiljena pjesma i ja sam joj je običavao pjevati svake godine za njezin rođendan. To je postala neka naša tradicija.

  - U svojim kasnim osamdesetim baka je izgubila glas, no ja sam joj nastavio pjevati svake godine, na kojem god kraju države bio, pa makar preko telefona ili Skypea - dodao je.

  - Ova godina je doduše bila drugačija, baka je trebala napuniti 98 godina i htio sam učiniti sve da ju uživo iznenadim pjevajući njezinu najdražu pjesmu i upravo to sam snimio u ovom videu - opisao je Ruiz.

  - Kad sam ponovno pogledao snimku nisam imao pojma kako sam uspio ostati pribran cijelu pjesmu... Malo sam se pogubio na kraju, pa ne vidite i moje suze i 'Volim te' koje je uslijedilo - kazao je Ruiz koji se nada kako će ovaj video inspirirati mnoge da provode više vremena s ljudima koje vole.

  - Posebice kada su njihove godine bliže posljednjem izdahu - zaključio je.


   

  Izdvajamo