LJUBAVNA PRIČA S MAKSIMIRA

TIMARITELJ LAVOVA MLADENKU ODVEO MEĐU ŽIVOTINJE 'Bio sam sretan kad je moja Petra pristala da se fotografiramo na Dinamovu stadionu i u Zoološkom'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.04.2018. u 10:25

 

Zoološki vrt grada Zagreba ima važno mjesto u mnogim zagrebačkim ljubavnim pričama. Timaritelju lavova Mirku Samardžiji i više je od toga. Taj mu je prostor poput drugog doma, pa je s novopečenom suprugom Petrom odlučio upravo ondje napraviti dio fotografija s vjenčanja.

- Od malih nogu u Maksimiru gajim dvije ljubavi – onu prema Dinamu i onu prema Zoološkom vrtu. Zato sam bio presretan kad je ljubav mog života pristala da se fotografiramo na Dinamovu stadionu i u Vrtu. Jedno drugome ispunjavamo želje kad god je to moguće, kazao je Mirko Samardžija.

O zagrebačkim se lavovima brine već osam godina, no iako u Maksimiru provodi podjednako vremena koliko i kod kuće, otkriva da je i njemu posjet Zoološkom vrtu u svečanom odijelu donio jedinstveno iskustvo.

- Vjenčanje je bilo u petak, a nakon fotografiranja s kumovima, obitelji i prijateljima te svadbenog slavlja, posjet Zoološkom ostavili smo za nedjelju. I to nam je bio poseban užitak. Došli smo u ugodnu šetnju i napraviti nekoliko fotografija. Petra je velika zaljubljenica u životinje, pa joj je sve to bio poseban doživljaj. Bliski susret s lemurima nas je oduševio, ispričao je Mirko.

Posjetitelje Zoološkog vrta razveselili su srdačni mladenci, a iskrene čestitke uputili su im mnogobrojni Mirkovi kolege s kojima su se susreli tijekom fotografiranja.

- Želimo im mnogo sreće te da i dalje mnogo nadahnuća za svoju ljubav pronalaze u životinjskom svijetu. Ovdje imamo parove koji čitav život provode u ljubavi, vjernosti te zajedničkoj brizi za obitelj i dom, kazao je Damir Skok, ravnatelj Zoološkog vrta grada Zagreba.

Kako bi i drugi mladenci fotografije s vjenčanja mogli napraviti u Zoološkom vrtu, osmišljen je program [email protected] On, među ostalim, podrazumijeva vodstvo kroz Vrt te fotografiranje s nekim vrstama životinja.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo