OSTAVILI GA NA CJEDILU

TUŽNIJU FOTOGRAFIJU OD OVE DANAS NEĆETE VIDJETI Slavio je šesti rođendan, velika proslava je već bila pripremljena, ali nitko mu nije došao...

 
 Screenshot / Twitter

Šestogodišnjak iz Arizone postao je hit na internetu nakon što je objavljena srcedrapateljna fotografija na kojoj sjedi sam za velikim stolom punim papirnatih tanjura i pizza. Radilo se o dječakovoj rođendanskoj proslavi na kojoj se nitko nije pojavio.

Teddy Mazzini (6) pozvao je 32 prijatelja iz vrtića na proslavu rođendana u pizzeriju Peter Piper Pizza u Tucsonu u nedjelju poslijepodne, no nitko od pozvanih nije došao. Ondje se našao lokalni novinar Nick VinZant koji je objavio fotografiju Teddyja samog za stolom na Facebooku i zamolio svoje prijatelje da Teddyju čestitaju rođendan kad su ga već prijatelji ostavili na cjedilu.

Fotografija se brzo proširila internetom, a zapela je za oko i članovima NBA tima Phoenix Suns kao i nogometnog Phoenix Rising, koji su Teddyja pozvali da rođendan proslavi na njihovim utakmicama.

Majka dječaka Sil rekla je za ABC15 da je poslala 32 pozivnice. Nekolicina roditelja je odgovorila i ispričala se drugim obavezama, dok se velik dio jednostavno nije pojavio.

- Dosta mi je organizacije proslava za neko vrijeme - rekla je Sil Mazzini i dodala da će obiteljsku proslavu imati u ponedjeljak. Tad će pročitati sve poruke podrške koje je mali Teddy primio preko interneta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:00