POMOĆ NAJNEMOĆNIJIMA

VIDEO, FOTO: 'SUZE SU MI KRENULE DOK SAM OVO GLEDALA, VI STE PONOS HRVATSKE' Zagrebački vatrogasci pokazali veliko srce u dirljivoj akciji spašavanja

 
 Facebook

Da vatrogasci, koje posljednjih mjeseci čitava Hrvatska slavi kao heroje, taj epitet ne zaslužuju samo zbog požara i poplava, dokazuje snimka objavljena na Facebook grupi 'JVP Grada Zagreba'.

Naime, jedna Zagrepčanka u znak zahvale objavila je snimku i fotografije zagrebačkih vatrogasaca koji su se odlučili odazvati na njezin poziv kako bi joj pomogli spasiti tek okoćene štence i njihovu majku.

- Hvala Bogu nikada nisam imala potrebu zvati vatrogasce... do sada. Naime susjedov pas (skotna kuja) je nestala prije tri dana i danas smo primijetili da se zavukla ispod mojih stepenica duboko u zemlji ispod kamenog bloka. Kiša je danima i 7 stupnjeva po noći, a ona ispod bloka sa 8 štenaca starih 3 dana - opisala je djevojka i pojasnila kako je vatrogasce nazvala tek kad su ustanovili da nikako ne mogu doći do njih.

- Ne mogu vam opisati koliko su ljudi divni. U roku od 10 minuta je došlo vatrogasno vozilo s tri vatrogasca iz Vatrogasne postrojbe Zagreb i dva policajca iz zagrebačke policije. Kopali su i pilili sve dok nisu došli do štenaca koje su spasili sa osmjehom na licu - napisala je djevojka i zahvalila im.

- Zaista ste divni!!! Sve pohvale divnim pripadnicima obje postrojbe! - napisala je djevojka iz Gračana i izazvala oduševljenje svih koji prate vatrogasce na Facebooku.

'Još jedan veliki BRAVO za moje heroje. Oni su sigurno ponos Hrvatske ove godine', 'Suze mi krenule kada sam ovo gledala. Svaka vam čast dečki, kapa do poda. Vi ste dokaz da na ovome ružnome svijetu još postoji dobrih ljudi' - ganuto su komentirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:07