ZNATIŽELJAN I BEDAST

VIDEO: LAVOVSKA BORBA ZA ŽIVOT MAČIĆA U ZAPREŠIĆU Zapeo u cijevi, došli policajci i vatrogasci, a onda je stvar u svoje ruke uzeo Srećko zvani Srele!

 Screenshot / Facebook

Svi koji su ikad došli oči u oči s mačićem, znaju da su to slatke i umiljate, ali iznad svega bedaste i znatiželjne spodobe koje će iskoristiti svaku priliku da se zavuku u prvu rupu, cijev, kutiju, ispod dekice, ormara, kreveta… Tako se ili skrivaju od prijetnje ili započinju igru.

Međutim, isto se tako vrlo lako uvale u nevolje iz kojih se sami više ne znaju izvući. Korisnica Facebooka na svojem je profilu podijelila kratki video na kojem je snimila spašavanje jednog takvog mačića.

Prava se drama odvijala u Zaprešiću kad je pozvan stručni tim Javne vatrogasne postrojbe grada Zaprešića koji je uz pomoć policajca i velike napore uspio izvući jednog tigrastog mačića zaglavljenog u cijevi. Među njima se našao i policajac Srećko Martinić, inače prvak u Raw bench pressu, kao i njegova supruga Ružica, te predsjednik zagorskog powerlifting kluba Srele Brutal Team.

‘Opaki dečki s ogromnim srcem! Jučer se odvijala prava drama u Zaprešiću. Skupilo se mnogo ljudi, a tim profesionalaca iz JVP Zaprešić s nadljudskom snagom Srećka-Sreleta (državni rekorder u bench pressu) izbavio je zaglavljenog mačića. Ponosni smo na ove dečke što su nesebično poklonili svoje vrijeme i pokazali da osim snage i iskustva imaju ogromno srce’, napisala je Mirjana na Facebooku.

Da bi došli do njega morali su razbijati i betonski dio, a potom čupati cijev.

Na koncu je mačić sam izmilio iz cijevi na oduševljenje prisutnih. Teško je procijeniti tko je u tom trenutku bio veseliji - spasitelji ili životinja.

Video je podijeljen više od sto puta, a sve pohvale ne možemo ni pobrojati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:03