SAMO ZA NAJHRABRIJE

VIDEO: SENZACIONALNE SNIMKE HRVATSKE ATRAKCIJE OBIŠLE SVIJET Provaliju duboku 240 metara prešli su na žici, a sve je snimao dron

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.06.2017. u 18:47

YOUTUBE

 

Fascinantne snimke iznad Crvenog jezera, svjetskog prirodnog fenomena pokraj Imotskog, pokazuju nam šestoricu austrijskih ljubitelja adrenalinskih sportova i jednu damu kako prakticiraju izuzetno opasan slackline, tj. hod po žici širokoj tek 2,5 centimetra.

 

Florian Zoller, Julian Mitteraier, Francisco Crespo, Oliver Rob, Quirin Herterich i Tessi Weber odlučili su se prijeći provaliju iznad Crvenog jezera na žici, a riječ je o visini od oko 240 metara.

 

Dronom su snimljene zapanjujuće fotografije mladih avanturista kojima su strme stijene ponad Crvenog jezera predstavljale pravi izazov, ali kao što se vidi na snimci, nisu propustili priliku da se vraški dobro zabave i prirede uzbudljivu snimku za gledanje.

 

Događaj se zbio u prvoj polovici šestog mjeseca u trajanju od nekoliko dana. Ekipa Tiroliners iz Austrije postavila je najmanju liniju od 100 metara, zatim liniju od 240 metara, ali i najdužu od 400 metara.

 

Manifestaciju je organizirala Turistička zajednica Imotski sa vrlo malo ulaganja, a treba reći da je riječ o odličnoj promociji imotskoga kraja.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo