NE MOŽE BEZ GAZDE

VJERNOST OVOG PSA DIRNULA JE CIJELU REGIJU Danima je sjedio na cesti, čuvao bicikl i čekao. Ljudi su mu nosili hranu, a on je samo tužno gledao...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.01.2017. u 09:54

Facebook

Danima je u centru Subotice pored jednog bicikla sjedio pas i čekao gazdu. Tako je ovaj grad na sjeveru Vojvodine dobio svoju verziju filma 'Hachiko' u kojem je riječ o psu koji je dugo na istom mjestu čekao svojeg preminulog gazdu.

Subotičani su ovog vjernog psa nazvali Malena i pomažu mu da ustraje i preživi na niskim temperaturama, piše Slobodna Dalmacija.

Fotografija vjernog psa koji čeka svog gazdu već danima se širi i društvenim mrežama i svi su se nadali da će ga konačno i dočekati.

 

Kako je vidljivo iz objave udruge za zaštitu životinja Anima Subotica na Facebooku, ova je avantura dobila sretan kraj.

'Vlasnik bicikla i psa je dečko koji ovdje ostavlja bicikl i busom ide dalje na posao. Prošle nedjelje je tako krenuo na posao, nije vidio da ga pas prati, ostavio bicikl, pao i povrijedio se pa je završio u bolnici. Pas je došao do bicikla par minuta kasnije i ostao tu sjediti i čekati danima. Danas je pušten vlasnik, došao po bicikl, našao poruku, pozvao i preuzeo psa u Panvet-u koji je sada i čipiran, a troje dece ga je kući čekalo sa suzama radosnicama. Medo je u svojoj obitelji i toplom domu večeras', napisala je u ponedjeljak navečer jedna od korisnica Facebooka.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo