NITKO JU NE MOŽE ZAUSTAVITI

BABA VANGA JOŠ JE PRIJE 40 GODINA PREDVIDJELA 'Europa će postati pustoš i samo će Rusija opstati, a Putin će postati kralj svijeta'

 Screenshot/Profimedia

Slijepa vidovnjakinja koja je predvidjela napad na WTC 'blizance' 11. rujna prognozirala je i da će Vladimir Putin jednog dana vladati svijetom.

Baba Vanga iz Bugarske koja je 1996. preminula u dobi od 85. godina bila je poznata kao 'balkanski Nostradamus'.

U 1979. Vanga, čija su se predviđanja navodno ostvarila u 85 posto slučajeva - kazala je prilikom jednog susreta piscu Valentinu Sidorovu da će Rusija postati vladarom svijeta nakon što Europa bude opustošena i gotovo u potpunosti lišena ljudskog života.

- Sve će se rastopiti, kao da je od leda, samo će jedna ostati netaknuta - Vladimirova slava, slava Rusije. Previše toga je žrtvovano. Nitko ne može zaustaviti Rusiju. Ona će ukloniti sve s puta i ne samo da će opstati nego će postati gospodarica svijeta.

Putin, koji je prvi put postao predsjednik prije 18 godina, u nedjelju na predsjedničkim izborima ponovno je nadmoćno pobijedio i zadobio još šest godina na čelu Rusije.

Baba Vanga, koja je rođena kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici, prije nekoliko desetaka godina predvidjela je Brexit, uspon ISIS-a, kao i da će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac - mada je mislila da će Obama biti i posljednji američki predsjednik.

Baba Vanga je tijekom svog života predvidila više od 100 događaja, uključujući i 'veliki muslimanski rat' koji je počeo s Arapskim proljećem 2010. godine. Njezino je predviđanje konflikt smjestilo u Siriju, a Baba Vanga tvrdi da će taj konflikt završiti 2043. godine uspostavljanjem kalifata s glavnim gradom u Rimu.

Baba Vanga također je rekla da će sljedeće godine Europa prestati postojati te da će postati 'pustinja bez znakova života'.

Vanga je misteriozno oslijepila u dobi od 12 godina tijekom olujnog nevremena. Njezina obitelj navodno ju je našla nakon nekoliko dana na pragu smrti - njene oči su bile zatvorene i prekrivene prašinom.

Kasnije je tvrdila da je imala prvu viziju u trenutku kada je nestala te da joj je tada dan dar predviđanja budućnosti i liječenja drugih ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 21:35