NOĆNO VESELJE

DAČIĆEV TULUM U BUDVI Srpski ministar nakon foruma na koji je došla i hrvatska šefica diplomacije održao koncert, pjevao Oliverove i Halidove hitove

 

Šef srbijanske diplomacije Ivica Dačić poznat je po svojim glazbenim sklonostima te svako malo izađu snimke njegovih pjevačkih pothvata po raznim službenim događajima na kojima sudjeluje.

U utorak u večernjim satima snimljen je u Budvi, u koju je došao s delegacijom na Četvrti forum Strategije EU za jadransko jonsku makroregiju (EUSAIR), kako u jednoj sali u pratnji benda izvodi 'Miljacku' Halida Bešlića, 'Bolje biti pijan nego star' Plavog orkestra te 'Vjeruj u ljubav' Olivera Dragojevića.

Činjenica da ih zabavlja ministar iz države koja u posljednje vrijeme s Crnom Gorom ne gaji najbolje političke odnose nije, sudeći prema snimkama koje smo dobili, pretjerano smetala prisutne, koji su s Dačićem uglas pjevali.

Inače, na spomenutom forumu sudjeluje i hrvatska ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, a cilj skupa je potaknuti suradnju osam država - Hrvatsku, Sloveniju, Italiju i Grčku te kandidate za članstvo u EU Crnu Goru, BiH, Srbiju i Albaniju - u području prometa, zaštite okoliša, turizma, pomorstva i ribarstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:24