SULUDA VEZA

DAO KĆER NA POSVAJANJE, PA S NJOM DOBIO DIJETE Policija ih uhitila, on platio milijun dolara jamčevine, ona u zatvoru, nitko ne zna gdje je beba...

 
 City-County Bureau of Identification, North Carolina

Muškarac iz Sjeverne Karoline uhićen je pod optužbom za incest nakon što je ostavio svoju suprugu i dobio dijete sa svojom kćerkom koju je prije mnogo godina dao na posvajanje, piše Independent.

Steven Walter Pladl (42) i njegova biološka kći Katie Rose Pladl (20) uhićeni su prošli tjedan u svojem domu u Knightingdaleu nakon što je Stevenova bivša žena dojavila policiji da je njezin bivši muž napravio dijete svojoj kćeri.

Naime, Katie je nedugo nakon rođenja posvojila obitelj iz druge države. Kad je napunila 18, pomoću društvenih mreža pokušala je pronaći svoje biološke roditelje.

Facebook

U kolovozu 2016. Katio je s roditeljima preselila u Virginiju, a tri mjeseca kasnije Steven se rastao od svoje žene. Ona je policiji rekla da je Steven spavao na podu u sobi svoje kćeri te da je, pročitavši djevojčin dnevnik, doznala da je Katie trudna s djetetom kojem je Steven otac.

Policija je također objavila i da je Steven rekao svojoj mlađoj djeci da Katie oslovljavaju s ‘pomajka’, iako im je zapravo sestra.

Instagram

Nakon što je doznala za trudnoću, izravno je pitala Stevena je li to istina na što joj je on odgovorio da jest i da planira oženiti Katie. U srpnju je Katie na svojem Instagramu objavila da se udala za Stevena, iako to zakonski nije moguće.

Instagram

Prilikom uhićenja, sa Stevenom i Katie je bio dječačić od kojih par mjeseci. Otac i kći odvedeni su u pritvor pod optužbom za incest, preljub i delinkvenciju.

Određena im je jamčevbina od milijun dolara, koju je Steven uplatio te je trenutno na slobodi, dok je Katie još uvijek iza rešetaka. Ne zna se tko trenutno skrbi za njihovo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:32