ŽIVOTNI ZAOKRET

Djeca se odrekla oca kad je odlučio promijeniti spol, a 12 godina poslije Melissa im se smije u lice: Dobila sam na lotu, a vi nećete vidjeti ni kune!

 
 Facebook

Vrijeme je za osvetu! - bile su prve riječi Melisse Ed (57), transrodne osobe i vozačice taksija, nakon što je na lotu osvojila čak 4 milijuna funti. Te žestoke riječi bile su upućene njezinoj djeci koja su je se odrekla prije 12 godina kada je počela Melissina transformacija u ženu.

Priznala je da će milijune potrošiti na novu vilu, Mercedes i luksuzno vjenčanje, ali svojoj djeci neće ostaviti ni penija!

- Znam da se djeca moraju bezuvjetno voljeti, ali oni su me potpuno isključili iz svog života. Nisu bili kraj mene kad mi je bilo najteže. Odbacili su me... - rekla je Melissa i dodala:

- Još ih volim, ali ne želim da se oni prave da vole mene jer sam odjednom postala bogata.

Melissa je posljednjih godina živjela u jednosobnom stančiću, ali sad je došlo vrijeme za promjenu, te je iskeširala pola milijuna funti za golemu kuću u Hullu. Također, riješila se starog Mondea i zamijenila ga Mercedesom R klase.

Sada na red dolazi spektakularno vjenčanje s njezinom djevojkom Rachel Nason. Ovo će biti drugi brak kontroverzne Melisse koja već godinama svoje fanove uveseljava preko Facebooka i YouTubea.

- Prvi put sam se udala kad sam imala 19 godina, ali znala sam da želim biti žensko još od svoje treće godine života.

Prije 12 godina postala je Melissa, a 2011. godine promijenila je spol.

- Svi su me se odrekli. Prošle godine umrli su mi roditelji, a da prije toga nisu progovorili ni riječ sa mnom godinama. Djeca su mi promijenila prezimena kako bi prekinule sve veze sa mnom. Ljude poput mene ne smije se stigmatizirati. I ja sam samo čovjek i vrijeme je da neki ljudi se uvjere u to - zaključila je Melissa u razgovoru za The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 11:07