HEROJSKA AKCIJA SPAŠAVANJA

DRAMA U METROU U SYDNEYJU Muškarac se onesvijestio i naglavačke pao između tračnica, a onda su ga putnici spasili u zadnji tren prije naleta vlaka

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 25.09.2017. u 21:31

Screenshot

 

Nadzorne kamere snimile su nevjerojatan trenutak kada se muškarac na postaji Wynyard u metrou u Sydneyju onesvijestio i pao na tračnice, nakon čega mu je šestero putnika priskočilo u pomoć.

Čitava scena zbila se u ponedjeljak nešto prije 14 sati kada je na stanici vlak čekala gomila ljudi. Muškarac je iznenada zateturao i naglavačke pao između tračnica, gdje je ostao ležati u nesvijesti pred nadolazećim vlakom.

Službenik u metrou s reflektirajućim prslukom odmah je dojurio i signalizirao vlaku da stane kako bi spriječio još veću nesreću.

Nekolicina putnika koja je čekala vlak skočila je na tračnice i osovila muškarca na noge te ga izvukla na sigurno - uopće ne gledavši zaustavlja li se vlak ili ne.

- To je bilo iznimno opasno bez obzira na to što su htjeli spasiti ozlijeđenog - upozorio je Rob Austin iz lokalne željezničke kompanije.

Muškarac, kojem su prolaznici spasili živu glavu, iz cijele priče izašao je samo s natučenim ramenom i nekoliko ogrebotina.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo