HEROJSKA AKCIJA SPAŠAVANJA

DRAMA U METROU U SYDNEYJU Muškarac se onesvijestio i naglavačke pao između tračnica, a onda su ga putnici spasili u zadnji tren prije naleta vlaka

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.09.2017. u 21:31

 • Screenshot

   

  Nadzorne kamere snimile su nevjerojatan trenutak kada se muškarac na postaji Wynyard u metrou u Sydneyju onesvijestio i pao na tračnice, nakon čega mu je šestero putnika priskočilo u pomoć.

  Čitava scena zbila se u ponedjeljak nešto prije 14 sati kada je na stanici vlak čekala gomila ljudi. Muškarac je iznenada zateturao i naglavačke pao između tračnica, gdje je ostao ležati u nesvijesti pred nadolazećim vlakom.

  Službenik u metrou s reflektirajućim prslukom odmah je dojurio i signalizirao vlaku da stane kako bi spriječio još veću nesreću.

  Nekolicina putnika koja je čekala vlak skočila je na tračnice i osovila muškarca na noge te ga izvukla na sigurno - uopće ne gledavši zaustavlja li se vlak ili ne.

  - To je bilo iznimno opasno bez obzira na to što su htjeli spasiti ozlijeđenog - upozorio je Rob Austin iz lokalne željezničke kompanije.

  Muškarac, kojem su prolaznici spasili živu glavu, iz cijele priče izašao je samo s natučenim ramenom i nekoliko ogrebotina.

   

  Izdvajamo