ŠTO MU BI?

FOTO: GOLOGUZI TURIST ŠOKIRAO SPLIĆANE Vrlo brzo otkriveno tko je besramni mladić u ekstravagantnom outfitu i zašto ovakav šeta po gradu

 
 čitatelj Slobodne Dalmacije

Jedna skupina stranaca u petak je u centru Splita izazvala poprilično pažnje, piše Slobodna Dalmacija.

Naime, među momcima koji su se prešetavali po rivi bio je i jedan gologuzi mladić koji je nosio neku vrstu plastičnog donjeg rublja koje je više otkrivalo nego skrivalo. Naime, iako je strateško mjesto bilo prekriveno, stražnjica je bila skroz otkrivena.

Bio je odjeven u neki vrstu hrvačkog odjela kojemu je 'odsječena' stražnja strana te mu je otkrivalo depiliranu stražnjicu i noge.

- To su Britanci koji u Splitu slave momačku večer svog prijatelja. Kod njh je običaj osramotiti budućeg ženika. Nitko nije negativno komentirao vesele Britance, bilo im je zanimljivo u centru grada gologuzog mladića - kaže osoba koja nam je ustupila fotografiju.

No, mediji su već u nekoliko navrata pisali kako su upozorenja o kaznama za neprimjereno odijevanje istaknuta na nekoliko mjesta u centru grada. Komunalni redari bi najprije trebali upozoriti osobu, a ako ne posluša onda joj naplatiti kaznu od 500 kuna.

čitatelj Slobodne Dalmacije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:27