DJELO IZVANZEMALJACA?

FOTO Google Maps otkrio novu tajnu: Pogledajte divovske oblike u pustinjama Kine koje su vidljivije od Kineskog zida!

Na jednoj od fotografija vidi se i potpuno neobjašnjiv splet tisuća linija koje se spajaju u gorostasnu mrežu dugačku gotovo 29 kilometara

Zaljubljenici u misterije pred sobom imaju novu zagonetku. Naime, u medijima su osvanule fotografije s Google Mapsa koje prikazuju neobične, ogromne strukture izgrađene u pustinji u Kini. Zasad nema objašnjenja o čemu je točno riječ i za što služe.

Na jednoj od fotografija vidi se ogromna mrežasta struktura koja je očito izrađena s ciljem da se vidi iz zraka. Na prvi pogled izgleda kao da je napravljena od metalnih traka ili nekog bijelog materijala. Kao jedno od objašnjenja njezina nastanka navodi se mogućnost da je izrađena tako da su njeni graditelji odstranili površinski sloj zemlje.

Neobična mreža dugačka je više od 1600 kilometara i široka oko 900 metara, a nalazi se sjeverno od rijeke Shule koja teče preko Tibetanske visoravni .

No, to nije sve. U istom području nalazi se još jedan neobična tvorevina, čija svrha također nije poznata, a koja izgledom podsjeća na istraživački centar HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) na Aljasci, koji među ostalim financiraju američke zračne snage i mornarica, a koji se, bavi i proučavanjem utjecaja radio valova na klimatske promjene.

Ako se fotografija poveća, kraj smeđih kvadrata mogu se vidjeti uništena vozila.

Pozornost plijeni i kružna tvorevina na kojoj se, ako se bolje pogleda, mogu vidjeti avioni te strukture koja na prvu podsjećaju na nekakve prepreke.

Na jednoj od fotografija vidi se i potpuno neobjašnjiv splet tisuća linija koje se spajaju u gorostasnu mrežu dugačku gotovo 29 kilometara.

Zasad nema odgovora na pitanje tko je točno sagradio pronađene strukture i za što se one točno koriste.

Naravno, teorije su brojne - od toga da uočene građevine imaju nekakve veze s kineskim vojnim programom do izvanzemaljaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:29