SODOMA I GOMORA

FOTO: MISLILI STE DA SU BRITANCI RAZULARENI SAMO NA HVARU I ZRĆU? Španjolci u šoku: 'Seksaju se na javnim mjestima, hodaju goli, tumaraju pijani...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.07.2017. u 13:49

Facebook

 

Već odavno je poznato da su britanski turisti na odmoru potpuno razulareni, da piju alkohol na litre, skidaju se goli i seksaju se i spavaju gotovo onesviješteni na javnim površinama. Incidenti se svake godine ponavljaju i na Jadranu, posebice na Zrću i Hvaru, gdje se mještani žale na nepristojne goste, no s njima još žešću borbu vodi španjolski Magaluf.

Stanovnici tog odmarališta stoga su na Facebooku otvorili stranicu pod nazivom 'Maga Walk of Shame' gdje objavljuju fotografije razvratnih turista kako bi ih posramili, a stranica je u kratkom roku prikupila 40.000 pratitelja.

No umjesto očekivane osude, Britanci su se razbjesnili na one koji snimaju sporne prizore. Kažu, naime, kako se turisti samo žele na odmoru opustiti i zabaviti i nema razloga da ih se posramljuje zbog toga i narušava njihova privatnost.

- Cijela poanta odmora ovdje je dobro se zabaviti, ne treba vam neki idiot koji će vas cijelo vrijeme snimati.

- Nekad se govorilo 'Što se dogodi u Magalufu ostaje u Magalufu'.... no to više ne vrijedi. Nekima će ova stranica biti podsjetnik na najbolje praznike u njihovom životu. Ipak, nekima bi mogla prizvati vrlo neugodna sjećanja. A neki će morati odgovoriti na nekoliko škakljivih pitanja kada se vrate kući - komentirali su korisnici Facebooka ispod spornih fotografija.

No oni koji rade na otoku brane popularnu stranicu na Facebooku.

- Ako idete na Magaluf, očekujte da ćete se naći na ovoj stranici. To je šala, nijedna od ovih cura nije se naljutila zbog ovog, štoviše sve su shvatile smiješnu stranu priče - zaključio je jedan od lokalaca za britanske medije.

 

ELIPSO

Izdvajamo