HITNA INTERVENCIJA

FOTO: NAJGORI PRVI SPOJ SVIH VREMENA Djevojku su vatrogasci pronašli u ovakvom položaju, ali razlog zašto je tako završila još je gori!

 
 Avon Fire & Rescue Twitter

Jedan spoj preko aplikacije Tinder postao je vjerojatno najgori spoj svih vremena nakon što je djevojka zapela između prozora u WC-u svog izabranika. Da stvar buda još luđa, jadna cura je između stakala stajala naglavačke, a razlog zašto se uopće tamo našla je taj što je pokušala dohvatiti vlastiti izmet koji je bacila kroz prozor...

Zvuči ludo i zbunjujuće? Vjerojatno i je, ali krenimo redom. Liam Smith, student iz Bristola, preko Tindera je dogovorio spoj s jednom neimenovanom gimnastičarkom. Na početku je sve krenulo idilično, piše BBC.

- Bila je to krasna večer. Bili smo na večeri u jednom dobrom restoranu, najeli se piletine, popili nekoliko piva i dogovorili se da ćemo ići kod mene doma. Na pameti mi je bilo da ćemo popit koju bocu vina i pogledati dobar film - priča Liam Smith koji u tim trenucima nije ni slutio da će jedan odlazak djevojke u WC okrenuti cijelu večer naglavačke.

Dakle, djevojka je otišla u WC, a kad se vratila Smith je imao što vidjeti i čuti.

- Shvatio sam odmah da nešto nije u redu. U panici mi je pričala što se dogodilo...


A dogodilo se sljedeće. Djevojka je očito dobro napunila zahodsku školjku, a kako dobar dio izmeta voda nije uspjela odnijeti, ona ga se odlučila riješiti tako da ga baci kroz prozor. Cilj joj je bio pogoditi dvorište, ali nije shvatila da prozor ima dvostruko staklo tako da su fekalije ostale između.

Jadnica se potpuno izbezumila, ali Smith nije paničario već je po kući počeo tražiti čekić da razvali staklo. Međutim, njoj je bilo toliko neugodno da se odlučila žrtvovati. Nagovorila je Liama da je primi za noge i spusti unutar stakala.

Plan unaprijed osuđen na propast upravo tako je i završio. Djevojka, koja je iz očitih razloga htjela ostati anonimna, ostala je zaglavljena naopačke u prozoru. Liam je, naravno, odustao od razbijanja prostora, te je bio primoran pozvati vatrogasce kako bi je izvukli.


Vatrogasci vjerojatno nisu mogli vjerovati što gledaju, ali kako kaže Liam, ostali su profesionalni do kraja.

- Nažalost, morali su uništiti prozor. Ne žalim se, drugog rješenja očito nije bilo. Problem je što sve to košta oko 300 funti, a taj novac za mene nije mali - rekao je Smith koji je pokrenuo crowdfunding kampanju kako bi zamijenio prozor.

Nakon što je cijela priča izašla u javnost, kampanja je eksplodirala i Smithu je na račun sjelo oko 1200 funti.

- Nakon što sam popravio prozor, ostatak novca sam uplatio u humanitarne svrhe. Jedan dio je otišao za pomoć vatrogascima, a drugi za razvoj WC-a u zemljama trećeg svijeta...

A što se dogodilo s djevojkom? Iako osramoćena i ponižena, Smith od nje nije odustao.

- Imali smo drugi spoj i bilo je super. A slušajte, najgore smo već odradili na prvom spoju, zar ne? - zaključio je simpatični student.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 15:41