MIŠIĆ NA MIŠIĆU

FOTO Najveća bodybilderica Velike Britanije otkriva: Zašto sam već devet godina bez dečka...

 Facebook

Rene Campbell (35) provela je godine nabijajući glomazne mišiće u pokušaju da postane svjetska prvakinja u bodybuildingu. No sada tvrdi kako je njezini mišići sputavaju u pronalasku ljubavi. Naime, već devet godina samuje, piše Daily Mail.

www.renecampbell.net

Rene, koja ima dvoje djece iz prethodnog braka, kaže kako većinu muškaraca odbija njezin krupan izgled, te da se ne mogu nositi sa njezinim ustrojenim načinom života.

www.renecampbell.net

Campbell intenzivno vježba dva sata dnevno i drži se strogog načina prehrane - primjerice, pojede sedam pilećih prsa i u tijelo unosi 4200 kalorija u vremenoskom razdoblju malo većem od 12 sati.

www.renecampbell.net

"Voljela bih imati dečka koji će me znati razveseliti prilikom natjecanja i koji će mi kuhati piletinu svaki dan, no moj izgled spriječava me u upoznavanju muškaraca. Bila sam u vezi prije dvije godine, no dečko se morao boriti s činjenicom da su mi treninzi na prvom mjestu", rekla je Campbell te dodala kako se trenutno osjeća ´udanom´ za bodybuliding industriju.

Usprkos svemu, kaže kako se osjeća sjajno u vlastitoj koži. "Ne mogu ni zamisliti da sam ponovno mršava - ovako sam puno sretnija", rekla je Campbell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:39