LEŠ ŽIVOTINJE

FOTO: NEOBIČNA MORSKA ZVIJER NASUKALA SE NA OBALU Nitko ne zna o čemu se radi, mještani u čudu: 'Nikad nisam vidio nešto slično, strašno je smrdilo'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 25.09.2017. u 15:27

 • FACEBOOK

   

   

  Neobično morsko stvorenje nasukalo se na obalu filipinskog otoka Leyte, u blizini mjesta Maasin, ostavivši u zaprepaštenju lokalne mještane i turiste koji nisu mogli prepoznati životinjski leš u raspadnutom stanju.

  Julius Alpino iz Agencije za ribarstvo i pomorsko dobro rekao je da se lešina ne može identificirati jer se tijelo životinje raspalo do neprepoznatljivosti.

  Ipak, pretpostavlja da je riječ o kitu.

  Fotografije misterioznog bića obišle su svjet zahvaljujući Nujnuju Capistranu (42) koji je slikao lešinu i objavio fotografije na Facebooku.

   

  - Prolazio sam pokraj plaže i snimio nekoliko fotografija. Bio sam iznenađen jer je riječ o zaista ogromnoj životinji. Nisam nikad vidio nešto slično. Ne znam što su s tim učinili, ali životinja je bila mrtva kada sam ju ja vidio, rekao je Capistrano te dodao:

   

  - Smrad je bio nepodnošljiv. Ne mogu ga opisati, ali strašno je smrdilo.

   

  Neobično stvorenje dugačko gotovo 10 metara vraćeno je u more uz obrazloženje da se ne može zakopati zbog svoje veličine i smrada koji predstavlja opasnost za zdravlje.

  Izdvajamo