'UVIJEK IMA PRVI PUT'

FOTO: NI NAJSTARIJI SPLIĆANI NE PAMTE OVAKVO PARKIRANJE Pogledajte gdje je majstor ostavio svog Porschea!

 
 Prometne zgode i nezgode / FACEBOOK

Dalmatinski portal piše da se automobili često zaustavljaju oko križanja ulica Domovinskog rata i Vukovarske, bilo da je riječ o ugibalištima ili parkirnim mjestima, ali kažu da se rijetko kada netko zaustavio na "otoku".

Facebook stranica "Prometne zgode i nezgode" objavila je fotografiju ovog protuzakonitog parkiranja, ali i još jednu fotografiju na kojoj se može vidjeti da se spomenuta osoba istoga dana dva puta nepropisno parkirala i to na isti način.

Drugi put je mjesto pronašao kod raskrižja s Dubrovačkom.

"Kažu da ni stariji stanovnici ne pamte kada je ovdje netko parkirao", komentira Facebook profil "Prometne zgode i nezgode".

Prometne zgode i nezgode / FACEBOOK

Prometne zgode i nezgode / FACEBOOK

Na spomenutoj se Facebook stranici razvila živahna rasprava na temu ovakvog parkiranja i korisnici su vozača kritizirali za bezobzirnost i bahatost.

"To je onaj... znaš ti tko sam ja...", napisao je jedan korisnik. "Uvijek ima prvi put", dodao je drugi. "Majko koji redikul", zaključio je treći.

I druga je fotografija komentirana više puta. "A meni Smarta odnese još mi je jedna noga u njemu", našalio se četvrti korisnik. "Ne kužim u čemu je problem, pa čovjek vozi samo Porschea", dodao je peti. "Gdje je 'pauk', meni dođe za dvije minute dođe", zaključio je šesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:30