POMIČE GRANICE

FOTO: RASKRINKAN TAJNI ŽIVOT STJUARDESE 'Nitko nema pojma da ispod uniforme imam nešto veliko na čemu bi mi pozavidjeli mnogi muškarci'

 INSTAGRAM

Dok ne leti za egzotične krajeve, 32-godišnja Ayme Oliveira iz Chelmsforda svaki slobodan trenutak provodi u teretani. Na dan trenira najmanje dva i pol sata, a redovito se natječe i u dizanju utega.

INSTAGRAM

'Nitko nema pojma da ispod uniforme stjuardese imam mišiće na kojima bi mi pozavidjeli i mnogi muškarci. Kolege i putnici postanu sumnjičavi tek kad vide koliko mogu pojesti ili se čude mojoj snazi ako u avionu moramo odraditi neku sigurnosnu vježbu koja zahtijeva odličnu fizičku spremu', smije se Britanka.

Dodaje kako je počela intenzivno vježbati u ranim 20-ima. Trčanje joj, kaže, nikad nije bilo zanimljivo, a dizanje utega postalo joj je strast kad je shvatila da tako u kratkom vremenskom razdoblju može 'napumpati' mišiće do granica kojih ni sama nije bila svjesna.

INSTAGRAM

'Volim biti na pozornici i pomicati vlastite granice. Uvijek smatram da mogu bolje, a na negativne komentare koje često dobivam zbog izgleda više se ni ne obazirem. Dok sam zdrava i sama sebi atraktivna, zadovoljna sam', zaključila je Ayme.

Za idealno bodybuildersko tijelo mišićava stjuardesa i majka jednoga djeteta jede barem pet obroka dnevno, a od strogog režima ne odustaje čak ni kad je na poslu.

'Zbog neobična načina života nisam ništa manje ženstvena. I ja volim otići na frizuru, manikuru i pedikuru, ali od toga me ipak više vesele utezi', rekla je Oliveira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:07