BIZARNA NEZGODA

FOTO: VATROGASCI JEDVA SPASILI ČOVJEKA KOJI JE ZAPEO U VENTILACIJI RESTORANA Bio je iscrpljen i prekriven uljem: 'Ne bi preživio još jedan dan'

 
 Alameda County Sheriff's Office / Facebook

Vatrogasci u kalifornijskom gradu San Lorenzo spasili su muškarca koji je zapeo u ventilaciji punoj ulja i masnoće na krovu jednog restorana.

Šerifov ured je na stranici na Facebooku objavio da 29-godišnji muškarac ‘ne bi preživio još jedan dan u tim uvjetima’. Međutim, nisu objavili informaciju koliko se dugo ondje nalazio.

Bio je prekriven uljem i masnoćom i nije se mogao micati.

Pronašli su ga i spasili tek nakon što je prolaznik čuo slabašni glas koji doziva u pomoć iz napuštenog kineskog restorana, te je pozvao policiju.

Pronašli su ga prikliještenog u metalnom odvodu ventilacije koja je od krova vodila u kuhinju. Muškarac se nije mogao micati i vatrogasci su ga izvlačili čak sat vremena. Bio je ‘fizički iscrpljen i dehidriran’ nakon čega je prebačen u bolnicu, stoji u priopćenju šerifovog ureda. Trebao bi se u potpunosti oporaviti.

Šerifov je ured otvorio istragu o upadu na privatan posjed i vandalizmu te istražuju nije li muškarac pokušavao provaliti u zatvoreni restoran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:32