RAZUZDANE PRAVNICE

FOTO: ŽIVOTNA DRAMA MOĆNIH ODVJETNICA POZNATIH PO RASKALAŠENOM ŽIVOTU Mrtve pijane napale policajku, prijeti im tri godine zatvora

 
 Sasha Parker / Instagram

Dvije britanske odvjetnice, inače sestre blizanke, zaposlene u jednoj odvjetničkoj tvrtci u Dubaiju, napravile su incident kad su pijane napale policajku i psovale sve arapske žene.

Aleni i Sashi Parker (37), sada prijeti i do tri godine zatvora ako budu proglašene krivima za optužbe koje im se stavljaju na teret.

Blizanke rođene u Londonu, koje se ne libe razmetati se svojim luksuznim životnim stilom na društvenim mrežama, ponašale su se 'prilično gnjusno' tijekom jednom noćnog izlaska. Snimke prikazane na sudu prikazuju sestre mrtve pijane u predgrađu Dubaija, Al Barsha, kad ih je zaustavila policijska kontrola 4. kolovoza prošle godine.

Policijski izvještaj kaže da su odvjetnice bile pod utjecajem alkohola i ponašale se vrlo drsko. No sestre, zaposlene u cijenjenom odvjetničkom uredu, Al Safar & Partners, negiraju sve optužbe.

Na prekršajnom sudu u Dubaiju rečeno je i kako je prilikom uhićenja Alena navodno ozlijedila ruku i dok su joj na hitnoj pomoći prematali ruku, njezina je sestra Sasha stajala pored i vikala.

Nakon toga su optužene da su odbile surađivati s policijom te se potom okomile na žensku pripadnicu policijskih snaga.

'Napale su me, a uopće ne znam zašto. Gurnule su me na pod, pala sam te ozlijedila glavu i lakat', rekla je policajka. 'Dok smo ih vodili na alkotestiranje, psovale su mene i sve ostale arapske žene. Jedna od sestara me i ogrebla noktima.'

Sestre su na sudu rekle da nisu krive za napad, opiranje uhićenju i fizičko nasrtanje na policajku nakon čega su puštene uz jamčevinu. Alena, koja je studirala pravo na Sveučilištu u Londonu u Westminsteru, u Dubaiju radi od 2007. godine. Živi sa svojom sestrom blizankom koja je stručnjakinja za pravna pitanja vezana iz nekretnine i intelektualno vlasništvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 19:46