KRAJ IDILE

GLAMUROZNE ODVJETNICE IZ LUKSUZNOG HOTELA SELE U PRLJAVI ZATVOR Policajka koja ih je uhitila još ne može doći k sebi: 'Uopće im se nisam obratila!'

 
 Sasha Parker / Instagram

Razularene sestre odvjetnice iz Dubaija koje su uhićene nakon što su mrtve pijane napravile scenu i prebile policajku, osuđene su na šest mjeseci zatvora, piše Daily Mail.

Blizanke Sasha i Alana Parker (37), zaposlene u glamuroznom odvjetničkom uredu u Dubaiju uhićene su nakon pijanog ispada kojom prilikom su se opirale uhićenju te vrijeđale i fizički napale policajku koja ih je privodila.

Iako su se izjasnile da nisu krive, sud je odlučio da će sestre provesti šest mjeseci u zatvoru nakon čega će biti deportirane iz Ujedinjenih arapskih emirata. No one su zasad, nakon uplaćene jamčevine, na slobodi te imaju mjesec dana da odluče hoće li se žaliti na ovakvu odluku suda.

Incident se dogodio 4. kolovoza prošle godine nakon prijema u jednom hotelu u luksuznoj četvrti Dubaija Al Barsha kad je pijane sestre zaustavila policija. Prilikom uhićenja jedna od sestara je ozlijedila ruku zbog čega je pozvana hitna pomoć. No sestre su napale ekipu hitne pomoći a nakon toga i policajku koja je bila u pratnji.

'Ne znam zašto su me napale. Nisam im se uopće obratila. Jedna me ogrebla svojim dugim noktima', rekla je 23-godišnja policajka na sudu.

'Nakon što smo ih posjeli u policijski auto, počele su vikati, lupati po staklima i napadati', ispričali su policajci.

Zbog čitavog incidenta na vidjelo su izašli i nepoznati detalji iz života atraktivnih ali agresivnih sestara. Rođene su u Bjelorusiji pod prezimenom Velikanava. Nakon preseljenja u Veliku Britaniju, počela su snimati meke porniće, a jedna od sestara, Alena, udala se za redatelja tih filmova Milesa Parkera. Nakon toga, i druga sestra, Sasha, odlučila je promijeniti prezime u Parker.

Sestre su doista studirale pravo, no nisu nikad završile i dobile diplomu. U Dubai su se doselile 2007. godine te zaposlile u odvjetničkoj tvrtki Al Safar & Partners, no upitno je što su doista radile s obzirom da nisu diplomirane pravnice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:21