KOMPANIJA SE ISPRIČALA

'HALO, KONTROLA LETA, IMAMO JEDNU GOSPOĐU... ZAGLAVILA JE U WC-u, HITNO TREBAMO SLETJETI' Alarm u toaletu uglednog prijevoznika: Ženu izvlačili satima

A United Airlines Boeing 737-800 airplane arrives at San Diego International Airport, in San Diego, California, February 13, 2015. REUTERS/Louis Nastro - TM3EB330VK001
Louis Nastro / REUTERS

Let 1554 aviprijevoznika United Airlines na putu iz američkog grada Washington D.C.-a za San Francisco u saveznoj državi Kaliforniji u srijedu je preusmjeren u Denver kako bi se oslobodila putnica koja je zapela u WC-u, piše CNN.

Iz United Airlinesa su rekli da su vrata toaleta prestala raditi te da je putnica zaglavila u njemu.

"Putnicu smo nakon slijetanja u Denveru na siguran način izbavili iz WC-a, a putnici su putom drugim zrakoplovom nastavili putovanje prema svojoj željenoj destinaciji", dodali su iz Uniteda.

Korisnica Twittera TK (@taylorkimber) na toj je platformi objavila video intervencije tehničara na vratima zahoda. "Gospođo, radimo na otvaranju vrata. Uskoro ćemo vas izvući, OK?", može se čuti od jednog tehničara.

Let 1554 trebao je u San Francisco sletjeti u srijedu u 20:38 sati, međutim stigao je tek iza 23 sata.

Iz Uniteda su rekli da kontaktiraju sve putnike spomenutog leta kako bi im se ispričali. Nisu rekli ništa o mogućoj kompenzaciji za putnicu koja je zaglavila u WC-u.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo