VIRALNA ZAFRKANCIJA

'HEJ, TKO ĆE IM REĆI DA POSTOJE LEZBE?' Šalje li NASA samo žene ili samo muškarce u svemir kako bi spriječili da se počnu seksati?

 
 Ilustracija / REUTERS

Neslužbeni navodi o tome da NASA u sklopu budućeg projekta na misiju u istraživanju Marsa namjerava poslati posadu u kojoj će biti samo znanstvenice, izazvala je pravu buru šala na račun ove agencije.

Naime, britanska astronautkinja Helen Sharman kazala je da ne postoje službene potvrde o ovome, ali da je istina da su u NASA-i razmatrali opciju razdvajanja timova koji idu na daleka i duga putovanja na temelju njihova spola. Tako bi, vjeruju, postigli maksimalnu produktivnost i koheziju, bez da se u sve to umiješaju osjećaji odnosno da istraživači požele međusobno imati spolne odnose, izvijestio je Mail Online.

Nije trebalo dugo se da se tviteraši iz toga dobro počnu zabavljati.

Twitter

- Tko će reći NASA-i da postoje i žene koje su lezbe? - pita se jedan od korisnika, a brojni drugi imali su slične tvitove o homoseksualno orijentiranim ženama.

Twitter

- NASA, molim vas pošaljite me na Mars, lezba sam - kaže pak jedna korisnica.

Twitter

- Jer žene "nikad nemaju seksualne porive", mo'š mislit. Zašto posjedovanje penisa ljude čini tako glupima? - među nekim je komentarima koji su se našli ispod članka o ovim navodnim planovima svemirske agencije.

Twitter

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:49