ORIGINALNA KRITIKA

KAKO SE NARUGATI HOMOFOBNOM PREDSJEDNIKU? Politički kipar napravio čepić za guzu u obliku Vladimira Putina

 politicalsculptor / Imgur

Samoprozvani ‘politički kipar’ i grafički dizajner Fernando Sosa odlučio je kritizirati ruskog predsjednika Vladimira Putina tako što ga je pretvorio u - seks-igračku.

- Kao što mnogi od vas znaju, Rusija vodi totalni rat protiv građanskih prava homoseksualaca u Rusiji. Oni koji predvode tu borbu su gospodin Putin i njegovo homofobno vodstvo, opisao je Sosa svoju inspiraciju na svojoj Imgur stranici.

- Htio sam napraviti sprdnju od Putina, pa sam napravio nešto nalik na voodoo lutku Putina kako bi ljudi mogli s Putinom napraviti što god žele u privatnosti vlastitog doma. No, postoji li bolji način za napasti reputaciju Putina koji se bez majice hrva s medvjedima? Oblikujte ga kao čepić za guzu!

Ipak, Putinov buttplug nije za rektalnu uporabu. Nažalost, načinjen je od pješčenjaka - njegova tekstura je gruba i mogla bi ozlijediti osjetljive stijenke debelog crijeva.

- Tražim ljude koji će mi pomoći kupiti materijale poput silikona sigurnog za kožu, ili gume, napisao je Sosa na svojoj internet stranici.

Putinov čepić za guzu trenutno se prodaje za otprilike 130 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:53