Karlovački zaštitar tetovirao si Del Ponte i Miloševića na stražnjicu

Tetovaže ima posvuda po tijelu, a Carlu Del Ponte i Slobodana Miloševića je stavio na stražnjicu
Karlovac, 080210.Karlovacki zastitar i glumac naturscik Ljubomir Jurkovic-Deda ima vlastiti muzej u kojem je izlozio fotografije 110 tetovaza s vlastitog tijela, redom portreta poznatih i povijesnih osoba iz zemlje i svijeta.Foto: Mario Pusic / Cropix
 Mario Pušić / CROPIX

KARLOVAC - Ljubomir Jurković Deda, karlovački zaštitar i glumac naturščik, hodajuća je galerija 110 portreta domaćih i stranih poznatih osoba tetoviranih na njegovu tijelu, čime je pokušao uću u Guinnessovu knjigu rekorda , što mu zasad nije uspjelo zato što nema kategorije u koju bi ga svrstali.

- Javili su da su impresionirani, ali da se kategorija mora formirati te da onda mogu konkurirati. Mislim da ću u tome i uspjeti jer namjeravam tetovirati likove još 34 osobe pa ću na tijelu imati više od 140 tetovaža - najavljuje Deda. Uz Tuđmana i Tita, s njegova tijela smiješe se i lica drugih političara, ali i crkvenih velikodostojnika i osoba iz svijeta glazbe i filma.

Severina, Krsto Papić, Franjo Kuharić tu su uz Hillary i Billa Clintona, Baracka Obamu, ali i Adema Demaqija. A na stražnjici su mu tetovirani Carla Del Ponte i Slobodan Milošević. Pokušat će “prodati” svoju kožu tako da ga nakon smrti prepariraju te sačuvaju tetovaže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:14