BIZARNA NESREĆA

'MISLILI SMO DA JE IZBODEN NOŽEM, SVE JE BILO PUNO KRVI!' Hitnu službu nazvao je turist vrišteći u agoniji. Kad su stigli, imali su što vidjeti

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.01.2020. u 13:42

PATTAYA,THAILAND -JULY 31, 2016: A bar girl shows off her sexual desires along the Walking Street where bars and sex scenes are a commonplace July 31, 2016 in Pattaya, Thailand. Thailand's first female minister of tourism would like the sex trade that is a huge business in the country to be banned. Tourists flock to Thailand for many sights including beautiful beaches but also for sex tourism. Cities like Bangkok and Pattaya are well known as hubs of the Southeast Asian sex trade, despite the fact that prostitution has been illegal in Thailand since 1960.(Photo by Paula Bronstein/ Getty Images)
Paula Bronstein / Getty Images

 

Britanski turist skoro je završio u bolnici nakon što mu se otrgnuo dio penisa tijekom žestokog seksa s tajlandskom prostitutkom.

Neimenovani 30-godišnjak nazvao je lokalnu hitnu službu u subotu navečer urlajući od bolova. Molio ih je da dođu čim prije, piše Daily Mail.

Liječnici i policija pohitali su do njega u hotel, koji se nalazi u 'crvenoj četvrti' Pattaye, uvjereni da je mladić napadnut, a možda i ubijen.

Pattaya, Thailand - August 3, 2013: Girls holding up boards to advertise their bar in Pattaya Walking Street
Getty Images
 

Kad su stigli, dočekao ih je muškarac u boksericama koji se grčevito držao oko penisa, a uz njega je u sobi bila prostitutka. Bijele plahte na krevetu bile su prekrivene krvlju.

Uspaničeni turist objasnio im je da mu se tijekom žestokog seksa koža na glaviću penisa otrgnula.

Djelatnici hitne su mu odmah krenuli zaustavljati krvarenje, a mladić je odbio ići u bolnicu zbog srama.

Očevici kažu da je urlao toliko glasno da su svi uvjereni da se radi o kriminalnom djelu.

"Kad sam ušao u sobu bio sam uvjeren da ga je žena izbola. Bilo je veliko olakšanje kad sam shvatio što se desilo. Bio je u teškim bolovima, ali priznajem da je nama ostalima sve to bilo smiješno", ispriča je Khun Tumrin iz Hitne pomoći.

Izdvajamo