PRELJUBNIČKI SKANDAL

NAJBIZARNIJA OBJAVA O RASPADU NEKOG BENDA 'Razišli smo se jer sam otkrio da gitarist j*** moju djevojku! I još nešto... Bubnjar je umro'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.11.2018. u 12:02

Facebook / Facebook

Peter Turik (lijevo), objava na Facebooku u sredini i gitarist Kyle Hill desno

 

Član kanadskog heavy metal banda Witchrot potvrdio je da se ovaj glazbeni sastav razišao zbog preljubničkog skandala.

Peter Turik to je fanovima priopćio na službenoj Facebook stranici benda u nedjelju popodne u prilično neobičnoj objavi koja je postala veliki hit na toj društvenoj mreži. Naime, do srijede ujutro prikupila je šest tisuća komentara, a podijeljena je preko 13 tisuća puta.

- Zbog nesretne činjenica da naš gitarist već j*** moju djevojku s kojom sam već sedam godina Witchrot će uzeti malo dužu stanku - napisao je, između ostalog, Peter Turik, a na kraju bizarne objave dodao je još jednu šokantnu rečenicu.

- Hvala na svemu. I da, naš bubnjar je umro - napisao je Turik objaviši da je preminuo jedan član benda, bubnjar Simon Kou.

 

Daily Mail piše kako je gitarist koji je 'izdao' Turika Kyle Hill, a fatalna djevojka je navodno Lea Alyssandra Reto, pjevačica u bendu koju možete vidjeti na snimci ispod.

Turik je uz objavu na Facebooku priložio fotografiju Hillove gitare koju je razbio u napadu bijesa.

Uznemireni fanovi benda su nakon objave zasuli Facebook stranicu benda brojnim komentarima i reakcijama zahtijevajući dodatna pojašnjenja.

- Bubnjar je umro!? A gdje je gitarist završio? Toliko pitanja... - piše jedan, dok drugi kaže: - Ovo je najbolja objava raspada nekog benda u povijesti. Fotografija razbijene gitare u smeću je šlag na tortu.

Facebook / Facebook

Bubnjar Simon Kou

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo