NEOPREZNOST

NAJGORE ISKUSTVO U MCDONALD'SU Žena u osmom mjesecu trudnoće naručila kavu za van, a kad je otpila gutljaj odmah ga je s gađenjem ispljunula

 
 Profimedia, BSIP

Svjetski poznati lanac brze hrane McDonald's bio je prisiljen ispričati se nakon što je jednoj trudnici u poodmaklom stadiju trudnoće umjesto kave poslužio sredstvo za čišćenje, piše BBC.

Sarah Douglas, u 8. mjesecu trudnoće, naručila je kavu s mlijekom u drive-in poslovnici u pokrajini Alberta prošle nedjelje ujutro. Nedugo potom srknula je gutljaj smeđe tekućine da bi shvatila da u njezinoj šalici nije kava s mlijekom.

Ubrzo je zaustavila automobil i ispljunula tekućinu. Kada je skinula poklopac, unutra je bila tekućina smećkaste boje.

Vratila se u McDonald's i jednome zaposleniku rekla da želi razgovarati s njegovim šefom, ispričala je kasnije za Lethbridge News Now.

- Pokazala sam mu kavu, a on me je pitao želim li novu. Odgovorila sam mu da je to neprihvatljivo: 'Apsolutno ne', ispričala je medijima.

Restoran se kasnije u priopćenju ispričao zbog nemilog incidenta.

Šef poslovnice kasnije je objasnio je da je aparat za kavu to jutro očišćen kao i obično, ali da je umjesto na mlijeko, cijev bila spojena na sredstvo za čišćenje.

- Odmah smo poduzeli određene korake i sa zaposlenicima ponovili proceduru čišćenja aparata. Također smo stavili podsjetnike iznad aparata, rekao je šef poslovnice Dan Brown.

Trudnica Sara rekla je za Global News da se osjeća dobro, ali da je bez obzira na to posjetila liječnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:57