NEUGODNA SITUACIJA

NAPRASNO PREKINUTA SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Netko od zastupnika opalio je 'prdac', smrad je bio toliki da se rasprava nije mogla nastaviti

 
 Profimedia, Alamy

Sjednica gradskog vijeća kenijskog grada Homa Bay, na kojoj se upravo gorljivo raspravljalo o novim zakonima o trgovini, naprasno je prekinuta zbog neugodnog mirisa vjetrova koje je ispustio jedan od zastupnika.

Smrad koji je pritom nastao bio je toliko da se sjednica više nije mogla održavati.

Kako javlja britanski BBC, jedan od zastupnika ustvrdio je da je "zrak zagađen".

- Netko od nas zagadio je zrak, a ja znam o kome se radi - rekao je zastupnik Julius Gaya pokazujući prstom na kolegu kojeg mediji zasad ne imenuju.

On je, pak, s gnušanjem odbacio optužbe da je prdnuo.

- To nisam bio ja. Nikada ne bih mogao napraviti takvo nešto pred svojim kolegama zastupnicima - rekao je prozvani političar.

Situaciju je krenuo riješiti predsjedavajući Edwin Kakach. Zastupnicima je naložio da napuste prostoriju i predahnu dok se zrak ne raščisti. Službenike je zamolio da donesu osvježivače zraka.

- Donesite koju god aromu nađete, vaniliju, jagodu, što god nađete u bilo kojem uredu. Ne možemo nastaviti sjediti u prostoriji koja ovako smrdi - rekao je Kakach.

Službenici ipak nisu pronašli nikakav sprej za osvježavanje zraka, no smrad se uskoro sam raspršio, pa su se gradski zastupnici nastavili baviti svojim poslovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:48