MLADIĆ SE ZABAVIO

NEOBIČAN PRIZOR U PLODINAMA U FAŽANI PODIJELIO JAVNOST Jedni pucaju od smijeha zbog 'mladog Borata', a drugi se zgražaju i preporučuju mu psihijatra

 
 Facebook

Istarski portal Regional Express na svojoj je stranici na Facebooku podijelio s čitateljima fotografiju neobične scene iz dućana 'Plodine' u Fažani.

Jedan je mladić očito jedva dočekao malo više temperature pa se skinuo u mankini, bizaran kupaći kostim koji je popularizirao Sacha Baron Cohen u filmu ‘Borat’. No, očito mu nije bilo ugodno što je netko izvadio fotoaparat pa je međunožje brzo prekrio s obje ruke.

Korisnici Facebooka podijeljeni su u komentarima. Dok je jednima situacija smiješna i zabavna, drugi su ogorčeni i bijesni što policija nije reagirala.

‘To šta rade po Fažani je prestrašno..sami si to dopuštamo jer smo narod koji će se prodat za dva crna’, ‘I šta,to je kao ok???!!! Šta takav ide i kući u dućan??’, ‘Sramota ono što rade je čisti bezobrazluk i nepoštovanje drugih’, ‘Nije bilo nikog normalnog da ga išuta dobro..da jede 3 mjeseca juhe na slamku’, ‘Je li to istanbulska konvencija?’ i ‘Za psihijatriju’, samo su neki od bijesnih komentara.

S druge strane mnogi su se dobro nasmijali, neki misle da je izgubio okladu, a treći brane slobodu izražavanja. Jedan se osvrnuo na prethodne komentare iz kojih izbija mržnja i napisao: ‘Svima onima koji pljuju po ovom tipu turista, poručio bi da prije pljuvanja malo razmisle! U periodu kad dolaze ovakvi turisti, skoro da i nema drugih turista. Znači u pred sezoni i post sezoni. Više potroši jedan ovakav u par dana, nego cijela obitelj kamperaša u jedan mjesec, a o tome da su prljavi, nebi raspravljao. Tko od nas nije bio mlad i radio gluposti,nije proživio mladost, taj nije ni živio!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:54