NA SVE ČETIRI

NEVJEROJATNA SCENA NA ŽELJEZNIČKOM KOLODVORU Osoblje ostalo zapanjeno kada su na monitorima uočili žensku siluetu na visokim petama u rendgen-uređaju

 

Zabrinuta da joj torba ne bi bila ukradena prilikom prolaska kroz rendgen-uređaj - žena se popela na pokretnu traku i prošla na drugu stranu zajedno s njezinim stvarima.

Osoblje željezničke postaje Dongguan na jugu Kine ostalo je u šoku kada su vidjeli siluetu jednog od putnika na svojim monitorima kojima nadgledaju rendgen.

Na internetu se pojavio i video koji prikazuje bizarni incident koji se dogodio u nedjelju kada su stotine milijuna Kineza krenuli na put kako bi došli kući do Nove godine koja pada na 16. veljače.

Rendgenske snimke prikazuju ženu kako kleči na sve četiri iza svoje prtljage, a na njoj se vide i cipele na visoku petu.

Nije jasno zašto je žena bila toliko nervozna zbog svoje prtljage, no mnogi Kinezi nose velike svote novca kada se vraćaju kući za Novu godinu.

Putnica je prvo stavila kofer na pokretnu traku i namjeravala proći kroz sigurnosni skener, no tada su joj rekli da i torbicu koju je držala u rukama mora staviti na traku, no odbila se rastati s njom makar na kratko.

Željeznička postaja u Dongguanu otada upozorava putnike da ne ulaze u rendgen-uređaj jer radijacija može biti štetna, javljaju lokalni mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:21