ŠOK ZA GRADIĆ NA PLAŽI

NEVJEROJATNO OTKRIĆE NA PJEŠČANOJ PLAŽI Šetala je psa koji je nešto nanjušio: 'Shvatila sam da nije ptica. Izgledalo je kao odsječene genitalije...'

Ilustracija: Šetač pasa na plaži Brean u Somersetu
 Profimedia, Alamy

Julie Edwards iz Breana u engleskom Somersetu šetala je plažom svoju kujicu baseta Molly kad je pas nešto nanjušio. Edwards je tako otkrila penis i testise koji nisu izgledali previše oštećeno unatoč tome što su bili uronjeni u slanu morsku vodu.

Nakon što je shvatila što je Molly nanjušila, odmah je kontaktirala zaštitare plaže i prijavila neobičan pronalazak policiji.

‘Vidjela sam da je nešto nanjušila i da je malo falilo da se počne igrati s tim. Obično se radi o nekim crvima ili pticama, ali sam je zaustavila i shvatila da nisu životinje u pitanju. Odsječene genitalije izgledale su mi definitivno ljudski. Mislim da se radilo o cijelom penisu i testisima’, rekla je za Somerset Live.

Policija je tek u procesu identificiranja pronađenog predmeta, piše Daily Mail.

More je na tu plažu znalo izbaciti i bombe iz Drugog svjetskog rata, no ovakav ulov još nisu vidjeli. Jedan stanovnik je rekao da su vijesti o odsječenom penisu uznemirujuće dok je drugi dodao da je šokiran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:03