NEZGODA U AVIONU

NOĆNA MORA SVAKOG RADNIKA Stjuardesi se na letu prevrnula kolica, pao joj mrak na oči kada je vidjela na koga su pića 'sletjela': 'Zgrozila sam se'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.04.2019. u 15:10

Profimedia, Instagram

 

Svakoj stjuardesi vjerojatno ima noćnu moru da ne prolije piće na putnika, a ako se još dogodi da je dotični putnik, predsjednik Uprave avioprijevoznika za kojega radi, onda to može biti poprilično užasavajuće. Upravo to se dogodilo članici osoblja American Airlinesa Maddie Peters, na letu od Phoenixa do Dallasa.

Detalje nezgode iz noćne more američka stjuardesa opisala je na Instagramu.

- Naš šef Uprave (Doug Parker) bio je na mom letu. Posluživala sam pića tijekom ukrcavanja u prvoj klasi. Kolica su bila krcata napitcima, a u jednom je trenutku putnik ispred mene zastao i vratio se unatrag. Naletio je na kolica i pića su poletjela. Pogađajte na koga su pala. Znači, radim za American Airlines već četiri godine i nikad mi se tako nešto nije dogodilo. Polovica napitaka prolila se po meni, a druga polovica u Dougovo krilo. ZGROZILA SAM SE. Htjela sam propasti u zemlju. (Ono, jesam li još uvijek zaposlena?!). Još uvijek sam istraumatizirana/posramljena, požalila se na Instagramu.

Međutim, objasnila je kako je Doug Parker odlično reagirao.

- Došao je kasnije do mene, malo smo porazgovarali i sprdali šale na račun incidenta do kraja leta. Kad je izlazio iz zrakoplova rekao mi je da me neće nikad zaboraviti. Pretpostavljam da je to dobra stvar, zar ne? Ovo je jednostavno predobra priča i bilo bi šteta da ju nisam ispričala, napisala je.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo