SRETAN KRAJ

OVO JE MLADIĆ KOJI JE OSTAO BEZ VEĆE SVOTE NOVCA NA JARUNSKOJ TRŽNICI Završila potraga, evo kako je dokazao da je baš on vlasnik bunta novčanica

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 03.10.2017. u 00:05

 • Facebook

   

  Nakon što je kod jarunske tržnice pronašao veću svotu novca, Neven Rinčić odlučio je pronaći pravog vlasnika. Potragu je pokrenuo preko društvenih mreža, a jedina 'kvaka' bila je da osoba kaže o kojem se točno iznosu radilo.

  U ponedjeljak navečer pohvalio se "ulovom" vlasnika novca, i zahvalio svim medijima koji su u tome pomogli.

  - IZGUBLJENO-NAĐENO-VRAĆENO! Sretnik kaže da je za potragu koju je pokrenula stranica Zdravo za gotovo i koju su prenijeli svi internetski portali - Jutarnji, Vecernji.hr, Index.hr, Zagreb.info, 24sata, Net.hr, 100posto, Nacional.hr... tv kuća RTL.hr kao i radio stanice, njegova obitelj čula na programu Radio Kaj, a šefica pročitala na Internetu! Zato u naše i Manuelovo ime hvala svima ovdje i medijima koji su vijest prenijeli!, stoji u objavi koja je osvanula na stranici 'Zdravo za gotovo'.

  Kako znamo da je to baš on?, stoji dalje u objavi, nakon čega slijedi poruka koju je poslao mladić koji je novac izgubio.

  - Poštovani, jučer u 17 sati sam se vraćao s posla. Radim u jednom restoranu na Jarunu u blizini placa. Po putu sam opipao džep i nisam našao novac. Vraćao sam se istim putem, ali novca nije nigdje bilo. Nalazilo se 1 novčanica od 200 kn, 9 novčanica od 100 kn i jedna novčanica od 50 kn. Novac je bio sfrkan u deblji bunt. Ja se duboko zahvaljujem na pronalasku i nadam se da ću svoj novac dobiti nazad. Unaprijed hvala Lp Manuel - objavio je.

   

  Izdvajamo