POTPILA 100.000 DOLARA

POBJEŠNJELA RUSKA LJEPOTICA SERVIRALA BRILJANTNU OSVETU BANKARU S WALL STREETA 'Umro sam od straha jer sam mislio da je ona u njemu...'

 
 Guy Gentile

Bivša djevojka bogatog bankara s Wall Streeta, bijesna jer je prekinuo s njom nakon godinu i pol duge veze, gurnula je u bazen njegov 85.000 eura vrijedan automobil.

Kako piše New York Post, Guy Gentile je prekinuo je s Kristinom Kuchma (24), inače modelom ruskog podrijetla, dok je bio na godišnjem odmoru na Bahamima.

Djevojka je navodno optužila 41-godišnjaka da nije ispunio obećanje da će investirati u njezin posao, pa se na kraju iskalila na njegovom Mercedesu MS400.

- Lažljivče! Rekao si mi pomoći da pokrenem posao. To su bile tvoje riječi! E pa, investitore, imam iznenađenje za tebe u vrtu tvoje kuće, pa počni prvo razmišljati o toj investiciji - napisala mu je ljutita u sms poruci te večeri.

Kad se bakar vratio kući, imao je što vidjeti - njegov mercedes bio je potopljen u bazenu.

- Umro sam od straha jer sam mislio da je ona u njemu. U tom trenutku me nije bilo briga za auto. Ali kad sam shvatio da nije unutra, poludio sam jer nisam mogao vjerovati što je učinila nakon svega što sam ja napravio za nju - kazao je pa dodao da izgleda mora prihvatiti dio odgovornosti za to što se dogodilo.

- Ako žena nije luda, ne voli te. A očito sam je doveo do ludila, kad je automobil gurnula u bazen. Ja sam ju nogirao, a ona je 'nogirala' moj automobil - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:44