SUDBINA IH SPOJILA

PODRAVINA U ŠOKU: OMILJENI SVEĆENIK NAPRASNO NAPUSTIO CRKVU JER ČEKA BEBU S VJEROUČITELJICOM! Fatalna dama s bivšim mužem ima dvoje malodobne djece!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.09.2018. u 15:28

, Image: 70018778, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, robertharding
Profimedia, robertharding

Ilustracija

 

Ivica Bačani, bivši župnik u Virju kod Đurđevca i dekan Virovskog dekanata, sigurno napušta svećenički red, i to zbog ljubavi iz rane mladosti koja se ponovno rasplamsala, otkriva tjednik Podravski list na svom internetskom portalu.

– Župnik je napustio svećenički red zbog vjeroučiteljice s varaždinskog područja, a javna je tajna da će uskoro postati i otac – otkriva dobro upućen izvor Podravskog lista.

Tragom tog izvora, novinari Podravskog lista otkrili su kako je fatalna vjeroučiteljica trudna oko tri mjeseca, a od prošlog tjedna i službeno je razvedena. Tako je velika ljubav župnika natjerala ne samo da razori svoj 'brak' s Crkvom, nego i jednu mladu obitelj jer vjeroučiteljica ima dvoje malodobne djece koja još ne idu u školu. Muž joj je prije dvije godine otišao raditi u Irsku, ali ona je s djecom uporno odbijala otići za njim.


Lani je vjeroučiteljica dobila posao kao zamjena u jednoj školi i sudbina je ponovno spojila nju i Bačanija na duhovnim obnovama, piše Podravski list.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo