INDIJA

POHOTNOM ŠOGORU SRPOM ODSJEKLA PENIS On se od jada objesio: 'Nisam imala izbora, muž mi je na službenom putu, a on me napastovao'

 cc

Indijka (32) je odrezala penis svojem šogoru te ga je predala policiji tvrdeći ga ju je seksualno napastovao, prenosi Times of India .

U pratnji svoje troje djece, žena je otišla u policijsku stanicu u okrugu Sidhi općine Madhya Pradesh u centralnoj Indiji, gdje je rekla policijskim službenicima da ju je njezin šogor silovao.

Policija je pokušala poslati hitnu pomoć na muškarčevu adresu, no kada su stigli tamo otkrili su da se muškarac ubio. Njegovo je tijelo pronađeno kako visi s drveta blizu kuće u kojoj je žena živjela sa svojim šogorom dok je njezin muž zaposlen u mjestu Nashik koje je udaljeno više od tisuću kilometara.

Žena je navodno rekla policiji da je srpom odrezala šogorov penis jer je to prema njoj bio jedini način da spriječi njegove napade.

Glasnogovornik policije Abid Khan rekao je da je žena optužena za pokušaj ubojstva. 'Ovo je rijedak slučaj i mora biti istražen kako bi se utvrdila krivnja', dodao je Khan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:12