STVARČICA KOJA ŽIVOT ZNAČI

POLICAJCA OD SMRTONOSNOG METKA SPASIO IPHONE Slučajno je bio u restoranu kada je krenuo obračun lokalnih bandi...

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 18.09.2018. u 20:20

Police officers investigate the explosion site at a wharf of the Chao Phraya river in Bangkok, Thailand, on Aug. 18, 2015. No casualties were reported. (Xinhua/Li Mangmang)/CHINENOUVELLE_1808.THAI.003/Credit:CHINE NOUVELLE/SIPA/1508181646, Image: 255931601, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press

 

Tajlandskog policajca koji se zatekao u pucnjavi od smrti je spasio njegov iPhone, izvijestili su lokalni mediji u utorak.

Porawet Banjong, policijski službenik u Pattayji, popularnom ljetovalištu 150 kilometara južno od Bangkoka, zatekao se usred obračuna lokalnih pripadnika bande u subotu, prenosi stranica Khaosod English.

Policajac je večerao u restoranu kada je došlo do sukoba između osoba otprije poznatih policiji te se odlučio umiješati.

Nakon što je izbila pucnjava, policajac je potražio zaklon ispod stola. Unatoč tome, jedan ga je metak pogodio u ruku te drugi u bedro. Metak koji ga je pogodio u gornji dio bedra zaustavio je iPhone u džepu policajčevih hlača.

Porawetov policijski partner koji je s njim večerao potom je zapucao na počinitelja i ranio ga.

Ozlijeđeni policajac trenutno se oporavlja u lokalnoj bolnici. On i njegov partner neće biti optuženi jer su, prema procjeni policije, postupili u samoobrani.

Drugi će sudionik u pucnjavi pak biti terećen za pokušaj ubojstva.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo