SKUPA TIFFANY

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA Kuća prodana za 11 milijuna, a mačka za 750.000 kuna

 YouTube screenshot / YouTube screenshot

MELBOURNE - Obitelj Perceval iz predgrađa Melbourna u Australiji nije ni sanjala da će prilikom prodaje kuće prodati i obiteljsku mačku te pritom dobro zaraditi, piše news.com.au .

Naime, Percevali su nedavno oglasili prodaju kuće i izvjesili cijenu od 2.060.000 australskih dolara (11 milijuna kuna). Kupce koji su dolazili razgledati kuću, osim agenta za nekretnine, dočekivala je i Tiffany - obiteljska mačka Percevalovih.

'Tiffany je sjedila na kauču, ljudi bi ulazili, ona bi ih odmjeravala i čekala da je pomaze', priča Fran Perceval. 'Obožava privlačiti pažnju što joj nije teško, jer izgleda prilično egzotično.'

Gospođa Perceval čak se našalila s agentom za nekretnine, rekavši mu kako bi Tiffany mogli uvrstiti pod nekretninu pošto 'vjeruje kako kuća pripada njoj'.

No, tada je uslijedio pravi šok. Najpovoljniji ponuđač ponudio je cijenu od 2,2 milijuna australskih dolara pod uvjetom da Percevali s kućom prodaju i mačku! Dijete ponuđača naprosto se zaljubilo u mačku prilikom razgledavanja kuće i njegovi roditelji odlučili su ponuditi veću cijenu samo kako bi u kompletu s kućom dobili i Tiffany.

Pouda je prihvaćena, ali s tom odlukom ne slaže se 19-godišnji sin Percevalovih. ' Sam ju je pronašao u trgovini kućnih ljubimaca. Bila je zadnji mačić u leglu i on se sažalio nad njom', objašnjava gospođa Perceval.

'Razmišljamo o tome da pored Sama postavimo svežanj novčanica od 20.000 dolara (100.000 kuna) i kažemo mu – biraj, mačka ili novci.'

Obitelj ima dva psa, dva zeca i zlatnu ribicu, ali priznaju da će im biti teško oprostiti se od Tiffany. 'Volimo životinje, a Tiffany je naša princeza. Zbilja je prekrasna', kaže Fran Perceval i dodaje, 'Ok, skupa je, ali je naša i neće nam biti lako ostaviti je'.

Percevali kažu kako razmišljaju o usvajanju druge mačke iz životinjskog skloništa, čim presele u novu kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:42