NAPAST IZ ZRAKA

POŠAST S NEBA Leti nisko iznad njihovih glava i izvikuje im svakakve prostote, ometa promet i izaziva štetu: 'Čisto zlo, jezik mu je sramotan!'

 
Ilustracija

Policija traga za paraglajderom koji uzrujava ljude tako što leti nisko iznad njihovih glava i izvikuje razne prostote, piše Independent.

Policajci iz Bexill-on-Sea u Sussexu u posljednje su dvije godine primili više od deset poziva iznerviranih građana koji se žale na nepristojno ponašanje neodgojenog letača.

Agresivni paraglajder lansira se s pozicije na Galley Hillu, uzvisini iznad gradske plaže. Osim za nedolično ponašanje, optužuju ga i za izazivanje štete i ometanje prometa.

Policija Sussexa i civilne zrakoplovne vlasti pokrenule su zajedničku istragu.

'U protekle dvije godine, policija je zaprimile više od deset poziva uznemirenih građana jer je paraglajder bio nepristojan, ometao je promet na cesti, uzrokovao štetu te općenito demonstrirao antisocijalno ponašanje. Dok leti nisko iznad plaže, uznemiruje kupače izvikujući im uvrede', objavila je policija.

Čini se da vozači koji parkiraju na Galley Hillu najviše ljute paraglajdera. I sami vozači zbog njega su počeli izbjegavati to mjesto.

'On je zao! Njegov jezik je sramotan! Napao nas je nekoliko puta. Moja supruga više ne želi ići gore ako je i paraglajder tamo', kaže jedan od svjedoka.

'Leti zaista nisko. On je opasnost za sve', dodaje drugi.

Policijski narednik Simon Barden poziva sve koji su došli u kontakt s napasnikom da se jave i iznesu svoja svjedočanstva.

'Molimo sve koje je paraglajder napao da nam se jave i ispričaju što su doživjeli kako bi mogli postupiti prema njihovim prijavama.'

'Ljudi ovamo dolaze kako bi uživali u miru i opustili se. Nitko ne želi ovakvu napast iz zraka', kaže lokalni odvjetnik Ian Hollidge.

'Imamo dovoljno napasnih galebova, pa nam još i napasni čovjek iz zraka doista ne treba.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:33