KOBNA GREŠKA

POTRAŽILA JE SAVJET NA INTERNETU, A DOBILA HLADNI TUŠ Odabrala je bijelu haljinu za vjenčanje: 'Ili nema pojma ili je zlobna. Pa izgleda poput mlade'

 
 Screenshot / Facebook

Jedna se žena odlučila obratiti društvenim mrežama za pomoć, no doživjela je neočekivani napad. Kupila je haljinu za vjenčanje na koje je pozvana, a onda je zamolila savjet za frizuru i šminku koji bi išli uz to. Njezino je pitanje objavljeno u kanadskoj grupi kojoj je više manje cilj rugati se gostima i detaljima vjenčanja.

Članovi grupe nisu mogli vjerovati da je odabrala haljinu bijele boje. Odmah su se skupili komentari na boju haljine, piše Sun.

‘Izgleda poput vjenčanice, potpuno je pogrešno nositi takvu haljinu na tuđe vjenčanje’, ‘Veliko ne. Ako u tome ode na vjenčanje, može očekivati da će je odmah izbaciti. Izgleda poput mlade, a sto posto je i planirala oteti svu pažnju’, ‘Iskreno se nadam da nije neki važan gost. Ako je još uvijek gost’, samo su neki od komentara.

Screenshot / Facebook

Osim toga, nazvali su je zlobnom: ‘Da, ovo totalno prolazi pod vjenčanicu. Nisam za strogo pridržavanje da nitko ne smije biti u bijelom na vjenčanju, ali ova osoba ili nema pojma ili je zlobna jer izgleda poput mladenke.’

‘Da se netko na mom vjenčanju pojavi ovako odjeven, zamolila bih sestru da je izbaci. Samo bi mladenka trebala nositi bijelu haljinu do poda’, dodala je druga korisnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:50