NEVINA ŽRTVA

PREMLATILI JE NA SMRT JER JE SLUČAJNO UPALA U KADAR FOTOGRAFIJE Bizarno ubojstvo studentice

Studentica Annie Hung Kim Pham (23) pretučena je na smrt ispred kluba Crosby u blizini grada Santa Ana u Kaliforniji, zato što je slučajno omela grupu ljudi koji su se krenuli fotografirati.

Njena prijateljica je ispričala za L.A. Times da je nesretna Annie bila ispred kluba kada je slučajno stala ispred fotoaparata te je tako pokvarila fotografiju nakon čega je krenula svađa koja je završila smrću mlade studentice.

Zbog ovog djela je uhićena Vanesa Tapia Zavala (25) iz Južne Kalifornije te joj prijeti optužnica za ubojstvo jer se sumnja da je žrtvu napala smrtonosnim oružjem čime joj je nanijela teške povrede. Ona je identificirana zahvaljujući amaterskom video snimkom.

- Dvije ili tri ženske osobe su je srušile na zemlju te su je fizički napale i izudarale nakon čega su pobjegle - rekao je narednik policije u Santa Ani Anthony Bertanga.

UPOZORENJE: OVAJ VIDEO MOGAO BITI BITI UZNEMIRUJUĆI JER JE NA NJEMU PRIKAZANO KAKO JE PRETUČENA KIM PHAM!

Žrtva je poslije napada prevezena u bolnicu gdje su liječnici povtrdili da je njeno stanje kritično. Obitelj ju je držala na aparatima za održavanje života kako bi mogla donirati organe jer su znali da se prijavila za dobrovoljnog darivatelja organa što su saznali tek nakon što je primljena u bolnicu.

- Uvijek se trudila pomoći drugima ne očekujući ništa zauzvrat - rekla je njena pomajka Lisa.

Policija je ponudila nagradu od 5000 dolara za bilo kakvu informaciju koja bi dovela do hapšenja ostalih osumnjičenih za ovaj zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:16