JAHAČI APOKALIPSE

Preživjeli smo smak svijeta 21. svibnja, ali nema opuštanja! Ruski fizičar otkrio novu prijetnju - međuzvjezdani oblak!

Rus tvrdi da nije jedini koji je to spoznao, već da za sve zna i NASA, ali namjerno šuti o svemu

Tek što smo preživjeli još jedan u nizu smakova svijeta, onaj čiji se armagedonski scenarij trebao objelodaniti 21. svibnja ove godine, u javnosti se pojavio novi "jahač apokalipse" - ruski fizičar Aleksej Dimitrijev koji tvrdi da će Zemlju progutati misteriozni međuzvjezdani oblak.

Dimitrijev tvrdi da postoji teorija, uz NASA-ina predviđanja velike solarne katastrofe, o nepoznatom međuzvjezdanom oblaku koji će zahvatiti cjelokupni Sunčevi sustav, a njegovom pojavom trebale bi se objasniti brojne anomalije na Zemlji i u svemiru - kao što su promjene polova, masovni pomori životinja, povećanje solarnih erupcija, topljenje leda na Marsu, kao i cijeli niz klimatskih promjena na Zemlji.

Prema teoriji ruskog fizičara, oblak utječe na Sunčevu povećanu aktivnost koja će u konačnici rezultirati velikom erupcijom Sunca. Također, Rus tvrdi da nije jedini koji je to spoznao, već da za sve zna i NASA, ali namjerno šuti o svemu.

Dimitrijev kaže da bi takva solarna erupcija iz temelja mogla uništiti ljudsko društvo kakvo poznajemo i dovesti do novog vala svijesti, u kojem bi se čovječanstvo okrenulo tehnološkom napretku i gdje bi došlo do potpune revolucije u ljudskom načinu razmišljanja.

Pitanje je, kaže Dimitrijev, kako čovječanstvo upozoriti i pripremiti na temeljite promjene u svim životnim aspektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 15:15